🎬 Lights, Camera, Action
A Percussive Tribute to Film Music 📽

Ons percussie ensemble staat klaar om je mee te nemen op een reis vol ritmische avonturen en melodische hoogtepunten. Stap binnen in een wereld waar ritme en emotie samensmelten, waar elke slag een verhaal vertelt en elke beat een scène oproept. Deze middag nemen we je mee op een reis door de betoverende geluiden van de film. Laat je meevoeren door de krachtige klanken van de percussie, terwijl we de bekende films en geliefde composities tot leven brengen.

Lights, Camera, Action, A Percussive Tribute to Film Music

30 Juni, 14:30 (inloop vanaf 14:00)
De Bordenhal, Plein 92, 6221 JP, Maastricht

Tickets:
Standaard: € 17,50
VIP: € 20,00 (beste zitplaatsen)
Kids (t/m 12 jaar): € 9.50
*alle kaarten zijn inclusief één pauze drankje

Mis deze kans niet om de kracht van percussie live te ervaren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons spectaculaire concert!

Bestel nu je kaarten via drumband@harmoniewilhelmina.nl

Op maandag 12 februari was het dan zover, de Groete Optoch vaan Wolder. Wat keken we hier naar uit! ’s Morgens werden we opgehaald door de harmonie en werd er voorbereid op de optocht met broodjes spek-en-ei en langzaam indrinken. Hierna vertrokken we met de Harmonie en CV De Blouwe naar de Tongerseweg, wachtend op de carnavalswagen.
De optocht was één grote belevenis, het zonnetje scheen en er was één grote mensenmassa. Wij hebben er in ieder geval van genoten! Het was echt een belevenis, iets om nooit meer te vergeten. Het was een geweldige dag!
Gr. Marco en Petra

Op zaterdag 20 januari om 19.11 is ons vastelaovendskonzèr in onze Blouwe Hoftempel. Het harmonieorkest zal voor carnavaleske muziek zorgen en er zijn verrassingsoptredens! Prins Remco I zal aftreden en de nieuwe hoeglöstegheid van CV De Blouwe zal worden uitgeroepen. Entree is gratis, dus kom allemaal!

Nieuwjaarsconcert 2024

Zondag 7 januari luiden we het nieuwe jaar in met ons Nieuwjaarsconcert! Zowel het percussie ensemble en het harmonieorkest zullen voor muzikale optredens zorgen. Aansluitend is er een gezellig samenzijn met een toost op het nieuwe muzikale jaar! Het concert begint om 11.00 uur in onze Blouwe Zaol, tot dan! 🎶🥂

Op vrijdag 24 november vond voor de 2e keer het Muzikaal Sinterklaasfeest plaats. 24 kinderen waren met hun ouders, opa’s en oma’s naar onze mooi versierde zaal gekomen om mee te zingen en te spelen met de Sinterklaasliedjes die door het Opmaatorkest en Opleidingsorkest gespeeld werden. Hoogtepunt was natuurlijk de komst van de Sint met Trommel Piet en Fiets Piet. Trommel Piet ging zelfs dirigeren! Op het eind kregen alle kinderen een klein kadootje en werden de Sint en Pieten uitgebreid uitgezwaaid!

Op 18 november vond ons jaarlijks St. Caeciliafeest plaats. Onze jubilarissen werden in het zonnetje gezet en onderscheiden met een insigne. Na deze huldiging barstte het 80’s-90’s feest los! Geweldig hoeveel mensen uitgedost waren in stijl. De voetjes gingen van de vloer, veel gelachen en genoten van de avond.

Een heerlijke avond voor iedereen die verbonden is aan Wilhelmina. Chapeau voor de organisatie en de fantastische aankleding!

Zaterdag 18 november worden alle jubilarissen in het zonnetje gezet op ons St. Caeciliafeest. Inloop is vanaf 19.30 uur met om 20.00 uur de huldiging van de jubilarissen met aansluitend gelegenheid tot feliciteren en feesten in onze Harmoniezaal. Om 20.45 uur start het 80’s-90’s themafeest.

De volgende personen hebben dit jaar jubileum bij Harmonie Wilhelmina Wolder (van links naar rechts en van boven naar beneden):

Bèr Hesemans 25 jaar
Lars Daenen 12,5 jaar
Guy van den Boorn 25 jaar
Robert Van Weert 40 jaar
Pierre Thijssens 75 jaar
Julien Daenen 40 jaar
Willie Beckers 50 jaar (niet op de foto)

Tot dan!

Jubilaris Lars Daenen is 12,5 jaar lid van De Blouwe!


Lars viert zijn 12,5 jarig lidmaatschap van de Blouw van Wolder. Hij is een vaste waarde bij onze klarinettisten en sinds begin dit jaar heeft hij de taak op zich genomen om de website van onze vereniging te vernieuwen en daarbij ook nog eens onze maandelijkse nieuwsbrief  Harmonieuws te verzorgen. Lars van harte gefeliciteerd met dit eerste jubileum binnen de vereniging en we gaan er vanuit dat je er nog vele gaat vieren.

🔹 Lars, van harte gefeliciteerd! 🔹

Jubilaris Bèr Hesemans is 25 jaar lid van De Blouwe!

Bèr viert zijn zilveren jubilaris en speelt bij ons de bekkens bij buitenoptredens. Bèr is vader van Wim (percussionist) en Jan (oud klarinettist) en een vaste kracht binnen onze vereniging. Als er hand en span diensten moeten gebeuren binnen de vereniging staat Bèr als een van de eerste vooraan om mee te helpen.

🔹 Bèr, van harte gefeliciteerd! 🔹

Jubilaris Guy van den Boorn is 25 jaar lid van De Blouwe!


Guy is een van onze zilveren jubilarissen en is ooit begonnen als slagwerker, maar nu al vele jaren onze 1st trombonist. Guy zijn stamboom is zo blouw als het maar zijn kan. Zijn opa zaliger was 50 jaar Tambour-maître van onze vereniging, Coen van Thor, en zijn vader en moeder zijn natuurlijk ook niet weg te denken bij onze verenging. Guy is getrouwd met Kyara en ze hebben samen dochter Liene van 1 jaar. Guy is werkzaam bij VDL Nedcar als Teamleader Business Intelligence & Analytics. Guy is ook de moeljaan van onze CV de Blouwe en onderdeel van onze concertcommissie.

🔹 Guy, van harte gefeliciteerd! 🔹