Jubilaris Wim Hesemans

Jubilaris Wim Hesemans is 25 jaar lid van De Blouwe!

Wim is op 16 oktober 1985 geboren in Eigenbilze, is in België opgegroeid en is toen hij 11 jaar oud was bij de harmonie begonnen samen met zijn broer Jan en zijn vader Bèr. Zijn overgrootvader zat ook al in het bestuur van “De Blouwe”. Wim is een vaste kracht binnen de Drumband waar hij met verve het melodisch slagwerk bespeelt, maar ook andere instrumenten. Op straat zien we hem bij de drumband de kleine trom slaan.

Hij heeft in het verleden bij Maastricht Aachen Airport gewerkt, maar na een uitstapje bij een andere werkgever is hij op dit moment weer terug op Maastricht Aachen Airport, nu bij een andere werkgever “Emirates”.

Wim is een fervent carnavalsvierder en is al meer dan 13 jaar lid van CV DE Blouwe en tijdens een van de uitstapjes met de Raad van Elf heeft hij zijn vrouw Marcella leren kennen op een bezoekje bij CV De Greune, waar haar vader nog prins was. Wim is in 2020 uitgeroepen tot Prins van De Blouwe en draagt met verve deze titel nog. Als gevolg van corona verloopt zijn prinsentijd geheel anders dan voor alle vorige prinsen. Als alles volgens planning verloopt zal Wim in februari 2022 onttroont worden.

Marcella en Wim hebben inmiddels 2 kinderen, Daan van 3 jaar oud en Milan van 7 maanden. Met z’n 4-en wonen ze aan de Van Akenweg op Oud Caberg. Wim klust in zijn vrije tijd graag in het huis en samen maken ze tijdens de vakanties graag verre reizen.

Wim, van harte gefeliciteerd!

Opmerking: agv de nieuwe maatregelen rondom corona zal het St. Caeciliafeest, waar wij normaal gesproken onze jubilarissen in het zonnetje zetten en gefeliciteerd kunnen worden, as zaterdag niet doorgaan.