Samen Wilhelmina zijn

Opleiding

Muziek maken hoort bij alle leeftijden. Daarom kun je bij ons lessen volgen vanaf 4 jaar, maar natuurlijk ook op volwassen leeftijd.

Meer informatie

Muzikale uitdaging

Bij Harmonie Wilhelmina zijn er mogelijkheden genoeg om je muzikale capaciteiten te ontwikkelen.

Meer informatie

Gezelligheid

Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij onze vereniging. Daarom worden er regelmatig (jeugd)activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

Over ons

Harmonie Wilhelmina, ook wel de ‘blouw van Wolder’ genoemd, is een toonaangevende harmonie uit Maastricht. We spelen op hoog niveau muziek in de eerste divisie, waarbij plezier maken voorop staat. ‘Samen Wilhelmina zijn’ is ons motto.

Ben jij onze missende noot?

Onze vereniging staat altijd open voor nieuwe leden!
Interesse? Neem dan eens contact op!

Muzikale ontwikkeling
Gezelligheid
Voor jong & oud

Nieuws

Grensconcert

Op zaterdag 15 juni vindt er een bijzonder grenstreffen plaats in de Blouwe Zaol. Harmonie Wilhelmina Wolder ontvangt buurvereniging Harmonieorkest De Volksgalm uit Riemst voor het Grensconcert. Beide verenigingen zullen een mooi programma…
,

Lights, Camera, Action

Ons percussie ensemble staat klaar om je mee te nemen op een reis vol ritmische avonturen en melodische hoogtepunten. Stap binnen in een wereld waar ritme en emotie samensmelten, waar elke slag een verhaal vertelt en elke beat een scène oproept. Deze middag nemen we je mee op een reis door de betoverende geluiden van de film. Laat je meevoeren door de krachtige klanken van de percussie, terwijl we de bekende films en geliefde composities tot leven brengen.
,

Bedaank, bedaank, bedaank

Op maandag 12 februari was het dan zover, de Groete Optoch vaan Wolder. Wat keken we hier naar uit! 's Morgens werden we opgehaald door de harmonie en werd er voorbereid op de optocht met broodjes spek-en-ei en langzaam indrinken. Hierna vertrokken…

Sponsoren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief