Voorverkoop concert Pearl van start!

PearlZoals u al heeft kunnen lezen in de Aangenaam, gaat de voorverkoop van ons concert met Pearl dit weekend van start.

Het concert vindt plaats op 15 november in het ‘Paenhuys’ te Riemst. Aanvang: 20.00 uur.

De voorverkoop van kaarten start op 6 september. Kaarten kosten € 12,50 per persoon; aan de kassa kost een kaartje € 15.-

Tevens bestaat er de mogelijkheid om VIP arrangementen te kopen. Deze VIP arrangementen kosten € 75.- per tafel voor 4 personen. Hiervoor krijgt u vier entreekaarten, eersterangs plaatsen aan een speciaal gedekte tafel. U wordt voorzien van één fles rode wijn, één fles witte wijn en een fles water.

Deze VIP arrangementen kunnen ook voor vijf personen cialis online worden gekocht. De kosten voor dit arrangement bedragen €90.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij bloemenzaak Maravilha – Mgr. Vranckenplein 8 – Wolder, Maastricht of te bestellen per mail: pearl@harmoniewilhelmina.nl

Vermeld hierbij uw naam, aantal personen, adres, telefoonnummer.

Vip arrangementen en kaarten zolang de voorraad strekt. Zij worden verwerkt in volgorde van bestelling.

Het werd ook weer tijd voor een nieuwe set aan nummers die we gaan spelen. In dit bericht krijgt u er maar liefst 3 tegelijk:

Pearl Jozefzoon deed mee aan het eerste seizoen van ‘The Voice of Holland’. Bij deze tv talentenjacht greep zij net naast de titel. Echter bij het tv-programma ‘van Popster tot Opera Show’ werd zij echter glansrijk eerste.

Tegenwoordig reist Pearl Jozefzoon veel door het land om concerten te geven. Zij geeft graag concerten met grote harmonie orkesten vanwege de diversiteit aan mogelijkheden. Haar prachtige stem klinkt als een klok en is uitermate geschikt om samen met onze harmonie een spetterende avond te bezorgen aan een groot publiek.

Voor ons als harmonie Wilhelmina wordt dit een grote uitdaging en het belooft uiteraard een geweldig concert te worden!

Pearl zal samen met harmonie Wilhelmina een modern repertoire ten gehore brengen. Met haar mooie klassieke stem, zal dit een lust voor het oor worden!

Harmonie Wilhelmina laat weer een nieuwe kant van zich zien. Was het thema vorig jaar ‘dans’, dit jaar staat de muziek in het teken van bigband muziek. In een vernieuwde opstelling zal harmonie Wilhelmina de zaal laten swingen!