Samen Wilhelmina zijn

Opleiding

Muziek maken hoort bij alle leeftijden. Daarom kun je bij ons lessen volgen vanaf 4 jaar, maar natuurlijk ook op volwassen leeftijd.

Meer informatie

Muzikale uitdaging

Bij Harmonie Wilhelmina zijn er mogelijkheden genoeg om je muzikale capaciteiten te ontwikkelen.

Meer informatie

Gezelligheid

Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij onze vereniging. Daarom worden er regelmatig (jeugd)activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

Over ons

Harmonie Wilhelmina, ook wel de ‘blouw van Wolder’ genoemd, is een toonaangevende harmonie uit Maastricht. We spelen op hoog niveau muziek in de eerste divisie, waarbij plezier maken voorop staat. ‘Samen Wilhelmina zijn’ is ons motto.

Ben jij onze missende noot?

Onze vereniging staat altijd open voor nieuwe leden!
Interesse? Neem dan eens contact op!

Muzikale ontwikkeling
Gezelligheid
Voor jong & oud

Nieuws

Duoconcert met Brassband Merum

Op weg naar het bondsconcours, oftewel concertconcours, trappen wij op 1 oktober af met een duo-concert. Harmonie Wilhelmina Wolder opent deze muzikale avond. Alle concourswerken worden uitgevoerd en zullen daarmee voor het eerst voor het…

Op weg naar… het bondsconcours #1

Het harmonieorkest van Harmonie Wilhelmina Wolder is volop bezig met de voorbereiding van het bondsconcours op 5 november. We spreken Karin over onze weg naar 5 november.

Werken bij Bruis

Op 2 en 3 september heeft een groep van 24 vrijwilligers de bar bemand bij Festival Bruis. Hiermee is weer een mooi geldbedrag bij elkaar gewerkt ter aanvulling van de clubkas.

Sponsoren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief