Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan Harmonie Wilhelmina, zonder dat het jou een cent extra kost!
Doe een online aankoop via SponsorKliks en Harmonie Wilhelmina ontvangt direct een percentage van jouw aankoopbedrag in de clubkas.

ℹ️ Hoe werkt het?

Als je iets online wil kopen, ga dan eerst naar www.harmoniewilhelmina.nl.
Daar staat een link van Sponsorkliks. Door op deze link te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Thuisbezorgd, Zalando en Booking.com. Bestel via SponsorKliks bij alle bekende webwinkels waar je normaliter ook al koopt, voor dezelfde prijs. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan Harmonie Wilhelmina uitbetaald. Niemand kan zien wie iets gekocht heeft en welke aankopen het betreft.

ℹ️ Hoe kun je ervoor zorgen dat je niet vergeet je online aankopen via SponsorKliks te doen?

Door gebruik te maken van de nieuwe browser-extensie van SponsorKliks. Deze extensie zorgt er namelijk voor dat bij de meeste winkels de SponsorKlikslink van De Blouwe Vaan Wolder automatisch wordt meegegeven wanneer je zo’n webwinkel bezoekt. Je hoeft dus niet eerst naar de SponsorKlikspagina van De Blouwe Vaan Wolder te gaan.

ONZE DANK IS GROOT!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst