Prins Jean-Paul I

Prins Jean-Paul IOp zaterdag 24 januari is in onze Blouwe Hoftempel Prins Jean-Paul I uitgeroepen als nieuwe Hoeglöstigheid van CV De Blouwe!

Jean-Paul I (van Dongen) is 38 jaar en woont met zijn vrouw Nicole en zijn zoons Max en Tom aan de Saturnushof in Daalhof. Hij werkt als Automation Engineer bij Rockwool in Roermond.
Jean-Paul is hoornist bij onze harmonie Wilhelmina, waar hij voorheen vele jaren trompet speelde. Ook zijn zoons spelen intussen bij de harmonie. Hij is fervent carnavalsvierder in Maastricht met zijn vaste vriendengroep en hun ‘kaar’: In de Gouwe Ingelebak.

Het zweet brak hem uit die laatste uurtjes voor de bekendmaking. Hij had links en rechts al opgevangen dat hij wel eens Prins zou kunnen gaan worden deze keer. Maar dat moest dan toch nog maar blijken.
Onze Harmonie Wilhelmina was massaal de straat op gegaan, ondanks de sneeuw en gladheid, om de ‘Groete Oonbekinde’ op te gaan halen bij de Pepel. Terug in de Hoftempel met de mooie klanken van de Harmonie en na de intro door Moeljaan Guy, was de ontlading groot toen hij eindelijk onder het masker uit kwam. Wat hebben wij genoten die avond! Prins Jean-Paul I heeft zich in een warme en gezellige sfeer in onze Hoftempel goed laten zien en heeft samen met onze zusterverenigingen uit Wolder en België alles op zijn kop gezet.
Wij wensen hem, zijn prinses Nicole, hun zonen Max en Tom en de rest van de familie een hele mooie tijd toe. Door hem gaat De Blouwe, om zijn eigen woorden te gebruiken, een ‘gouden toekomst’ tegemoet!

Op carnavalsmaandag zal hij samen met CV De Blouwe en de harmonie, die voor de gelegenheid weer Blouw en Bezope heet, te zien zijn in de grote internationale optocht van Wolder en Vroenhoven.

Bekijk ook eens de website van CV De Blouwe voor meer informatie over Prins Jean-Paul I en de Wolderse vastelaovend:www.cvdeblouwe.nl