Percussie in Wolder, dat moet u zien en horen

DrumbandTreffenOp zaterdag 2 november wordt u in de “blouwe zaol” in Wolder getrakteerd op fantastische percussie. Deze muzikale avond wordt verzorgd door het Trommel- en Klaroenkorps van de Koninklijke Harmonie Saint Cécile uit Eijsden en door de drumbands van beide harmonieën uit Wolder: Petrus en Paulus en Wilhelmina.
Aanvang is om 19:00u en de toegang is gratis.
Adres: Harmoniezaal Wilhelmina, Tongerseweg 400 in Wolder-Maastricht.
Deze percussie avond is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement geworden. Dit jaar is het Trommel- en Klaroenkorps van de welbekende Harmonie St. Cecile uit Eijsden te gast in Wolder.
Deze 3 korpsen laten u genieten van top percussie. De laatste tijd hebben de drumbands van vroeger zich ontwikkeld tot volwaardige percussiegroepen. Niet langer zijn ze de begeleiding van de harmonie orkesten, maar in staat om zelfstandig zeer mooie melodische werken ten gehore te brengen.
Ad Triepels heeft de muzikale leiding over zowel het Trommel en Klaroenkorps van St. Cécile als ook de drumband van Wilhelmina. Voor St. Cécile doet hij dat samen met de tambour maître Nico Dassen. De drumband van Petrus en Paulus wordt geleid door Rico Stevens.
We nodigen u graag uit om dit met eigen oren te komen beluisteren. Wilhelmina bijt het spits af om 19u, gevolgd door Petrus en Paulus. De afsluiting zal door St. Cecile worden verzorgd.

Voor het volledige programma verwijzen we graag naar de websites van de harmonieën.
Het belooft een zeer mooie avond te worden en we hopen u met velen te mogen verwelkomen.