Open repetitie: opdracht 1

ElvisOp vrijdagavond 26 juni is weer onze open repetitie met als doel nieuwe leden te werven. De opzet van deze open repetitie is anders dan andere jaren. In de weken vooraf aan de open repetitie speelt de site van de harmonie namelijk een grote rol. In zes opeenvolgende weken wordt er een opdracht geplaatst op de site. De oplossing van deze opdracht levert een letter op. Alle letters samen vormen de naam van een instrument.
Tijdens de open repetitie komt dit instrument op de voorgrond. Echter, niet op positieve wijze. Dit instrument wil de repetitie bewust dwarsbomen. Het is dan aan de aanwezigen om op deze open repetitie via een aantal laatste opdrachten er achter te komen welk instrument er bedoeld wordt.

De eerste opdracht wordt vandaag geplaatst. Wij hopen dat jullie deze en de volgende opdrachten via Facebook of Whatsapp delen met jullie vrienden zodat deze open repetitie een grote bekendheid krijgt. Probeer deze opdracht ook naar zoveel mogelijk vrienden en bekenden te sturen.
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je actief meedoen? Kom dan op 26 juni naar onze open repetitie in onze harmoniezaal op de Tongerseweg 400.

De eerste opdracht: Welke muziekstijl hoort bij dit filmpje?
Van deze muziekstijl hebben we de laatste letter nodig.